Geert Rietbergen benoemd tot Chairman van REIWA Group

Geplaatst op 13 augustus 2024
Geert Rietbergen benoemd tot Chairman van REIWA Group

REIWA Group, de marketing-communicatiegroep, kondigt met trots de benoeming aan van Geert Rietbergen tot Chairman. Rietbergen heeft een indrukwekkende staat van dienst in de digitale en marketing-industrie. Hij brengt een schat aan ervaring en expertise mee in o.a. M&A die direct gaat bijdragen aan de groei van REIWA Group.

Uitgebreide ervaring en leiderschap

Geert Rietbergen (58) heeft meer dan 30 jaar ervaring in digitale transformatie met leidinggevende rollen bij prominente digitale agencies. Zo heeft hij als Executive VicePresident sterk bijgedragen aan de succesvolle internationale groei van Emakina en was hij lid van de Executive Board van Macaw. Bij samenwerkingen met toonaangevende bedrijven als Unilever en Microsoft heeft hij bewezen sterk te zijn in het stimuleren van groei, innovatie en duurzame prestaties. “Ik ben vereerd om deze rol op me te nemen en kijk ernaar uit om samen te werken met het getalenteerde team van REIWA Group om onze ambitieuze doelen te realiseren,” aldus Rietbergen.

Strategische richting en groeimogelijkheden

Als Chairman zal Rietbergen zich bezighouden met de strategische richting van REIWA Group en bijdragen aan de verdere expansie en versterking in de Europese markt. REIWA Group is bekend om zijn lokale benadering met klantgerichte aanpak en sterke merkbouw propositie en omvat onder andere het communicatiebureau Admix, Procomm PR en het digital agency Alion. De groep is gebouwd rond menselijke waarden, hetgeen een sterke basis biedt voor hun missie van persoonlijke ontwikkeling en langdurige betrokkenheid. “We zijn verheugd Geert in ons team te verwelkomen als Chairman,” zegt Raymon de Kruijff, CEO van REIWA Group. “Geert’s uitgebreide ervaring en visionaire leiderschap zullen een grote positieve impact hebben op onze organisatie. Onze persoonlijke samenwerking en successen van de afgelopen 25 jaar en gedeelde visie op omgang met mensen vormt uiteraard een sterke basis voor deze nieuwe stap.”

Aanvullende rollen en bijdragen

Met de benoeming van Rietbergen tot Chairman zet REIWA Group een belangrijke stap in hun doel om merken te helpen bij transformaties, verbinding en groei tijdens hun digitale reis. Rietbergen’s aanstelling markeert een nieuw hoofdstuk in de verdere groei en ontwikkeling van de organisatie. 

Naast zijn rol bij REIWA Group, zit Rietbergen onder andere in de Raad van Advies van Reflective, een people performance agency, en ondersteunt hij Kansfonds bij het opzetten van een ‘ondernemers-netwerk’. 

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuwsberichten@kijkopzuid-holland.nl of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: