Nieuwe directeur Ten Holter Noordam advocaten

Geplaatst op 4 oktober 2024

Ten Holter Noordam advocaten is trots om Bart Vastenburg aan te kondigen als de nieuwe directeur en lid van het dagelijks bestuur van Ten Holter Noordam advocaten. Bart Vastenburg is aan zijn functie begonnen op 1 oktober 2024. Bart zal leiding geven aan de operationele bedrijfsvoering en bijdragen aan de verdere strategische ontwikkeling van het kantoor.

Bart Vastenburg brengt meer dan twintig jaar aan ervaring mee in de zakelijke dienstverlening en heeft een bewezen staat van dienst in het leiden van teams en het realiseren van strategische doelen. Hij staat bekend om zijn innovatieve benadering en sterke focus op klantgerichtheid.

“Ten Holter Noordam advocaten heeft de ambitie haar vooraanstaande positie als multidisciplinair advocatenkantoor in de Rotterdamse regio te versterken en uit te bouwen. Met zijn leiderschap en bewezen expertise zal Bart Vastenburg Ten Holter Noordam advocaten uitstekend kunnen helpen om onze ambitieuze doelstellingen te realiseren,” zeggen Arjan van de Watering en Emiel de Joode, beiden partner van Ten Holter Noordam advocaten en lid van het dagelijks bestuur.

Bart Vastenburg voegt toe: “Ik ben enthousiast om aan deze nieuwe uitdaging te beginnen bij Ten Holter Noordam Advocaten. Ik kijk ernaar uit om samen met het getalenteerde team onze cliënten nog beter van dienst te kunnen zijn en onze positie in de markt te versterken.”

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuwsberichten@kijkopzuid-holland.nl of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: